Motionlab

Wij zijn creatieve bewegers. Wij creëren samen met de kinderen unieke beweegmomenten; danslessen, expressielessen, bewegend leren, rots & water trainingen en nog veel meer.

over Motionlab

Join the movement!

Creatieve bewegers

Wij zijn creatieve bewegers. Wij creëren samen met de kinderen unieke beweegmomenten; danslessen, expressielessen, bewegend leren, rots & water trainingen en nog veel meer. In ons beweegLab ontwikkelen we lessen voor iedere doelgroep met allerlei dans-ingrediënten; thema’s, muziek, leerdoelen en natuurlijk ons enthousiasme en passie voor het vak.

Bewegend leren

Zoals neuropsycholoog Prof. Dr. Erik Scherder terecht zegt; “Bewegen is je breinmasseren.” Niet alleen de wetenschap bewijst het; we spreken ook uit eigen ervaring. Bewegend leren werkt echt en is verschrikkelijk leuk. We bieden taaldans, rekendans, dans met zaakvakken, dans met creatieve vakken en dans met prentenboeken. Vakoverstijgend! We verwerken (SLO )doelen, methodedoelen en een thema of onderwerp tot een smakelijke les op maat. Leerlingen gaan met dans, spel, beweging en concrete materialen aan de slag en ervaren hoe leuk het is om op een andere manier te leren.

Themalessen en projecten

Natuurlijk komen we ook graag langs voor een dansproject rondom de Kinderboekenweek,een stoere Urban/Hip Hop les, een pittige zumba-workout of een themales naar keuze. Of het nu gaat om een ‘reis om de wereld’, ‘het menselijk lichaam’, ‘geschiedenis’, ‘verkeer’, ‘kunst’ of ‘techniek’… wij maken van iedere les een feestje. En is er iets te vieren op school? Bel ons, wij zorgen voor een bijzondere dag. Ook kunnen we ondersteunen bij schoolmusicals, muzische namiddagen en cultuurtjes.

Wij zijn creatieve bewegers. Wij creëren samen met de kinderen unieke beweegmomenten; danslessen, expressielessen, bewegend leren, rots & water trainingen en nog veel meer.

info & contact

website: Motionlab

Aanbod Motionlab

Dans

Dansend leren lezen

033

GROEP 3 SPECIALMet de dansend leren lessen gaan de leerlingen op avontuur langs diverse thema’s die aansluiten bij het aanvankelijk...

Primair OnderwijsGroep 3
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud