BRIK Kinderfestival Breda

over: BRIK Kinderfestival Breda

Van woensdag 19 juni tot en met vrijdag 21 juni 2024 presenteert het Brabants Internationaal Kinderfestival schoolvoorstellingen in het Chasse Theater en het Stiltetheater in Breda van vijf jeugdgezelschappen uit Mexico & Argentinië, Duitsland, Frankrijk, Litouwen & Slovenië en uit Nederland.

Voor € 7,- per leerling kun je kaartjes reserveren door een e-mail te sturen naar Jan@destilte.nl. Naast een plekje in het theater zorgen we ervoor dat jouw groep wordt opgehaald en teruggebracht met een bus.  Zie onderstaande bijlage voor meer informatie. Je kunt jezelf als school zelfstandig aanmelden.  

Hieronder lees je de brochure van het 8e Brabants Internationaal Kinderfestival (BRIK). BRIK is in 2011 ontstaan uit het Bredase dansgezelschap de Stilte. Dat wilde graag de allermooiste voorstellingen die het tegenkwam op zijn internationale tours delen met het jonge en oudere publiek in zijn thuisstad. Want wat is er mooier dan kinderen en volwassenen over de hele wereld te laten reizen in een week, zonder Breda zelfs maar te hoeven verlaten?  Het programma bestaat uit kwaliteitsvoorstellingen die non-verbaal zijn, de kinderfantasie prikkelen en ruimte laten voor eigen verbeelding.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud