De Dag van 8

De Dag van 8

LANG LEVE DE VRAGENSTELLERS

De Dag van 8 is een festival waar groep 8-ers en (cultuur)onderwijsprofessionals sámen verrast worden door kunst en erfgoed in allerlei vormen en maten. Een festival waar je al je onbeantwoorde vragen over cultuureducatie kunt stellen!

Voor de ontwikkeling van een nieuwsgierige houding bij kinderen en jongeren is cultuureducatie essentieel. Het daagt hen uit om open vragen te stellen. Om hun verwondering en verbeelding in te zetten. De bijdrage die jij daar als onderwijsprofessional aan levert is superbelangrijk.
Speciaal voor jou, jouw ( cultuur)onderwijscollega’s en leerlingen uit groep 8 organiseren we op donderdag 2 april De Dag van 8. Een eendaags cultuurfestival waarop we het belang van cultuureducatie samen vieren!
Tijdens de Dag van 8 gaan we in gesprek over wat cultuuronderwijs betekent én over wat jij en groep 8-ers er in de toekomst van verwachten. Daarnaast zijn er allerlei workshops, optredens en interactieve kunstwerken om sámen te beleven. Ontdek het volledige programma en antwoorden op https://www.kunstlocbrabant.nl/agenda/de-dag-van-8-445

Het festival duurt van 9.30 tot 15.30 uur, vindt plaats in de Hall of Fame in Tilburg en kost 75 euro ( inclusief lunch) voor 1 volwassen + 4 groep -8ers. Meld je voor 1 maart aan via Kunstloc

Volgende & vorige NIEUWSBERICHT

Scroll naar top