ICC bijeenkomst 6 oktober

ICC bijeenkomst 6 oktober

6 oktober jl. kwamen de interne cultuurcoördinatoren (ICC-ers) van de basisscholen in de gemeenten Etten-Leur, Rucphen en Zundert weer voor het eerst sinds lange tijd bij elkaar. Zij coördineren het cultuuronderwijs op de scholen. De ICC-ers zijn de aanjagers binnen het schoolteam en dus van groot belang om het cultuuronderwijs echt op de kaart te zetten op de basisscholen. Tijdens de lockdown konden veel voorstellingen en activiteiten niet doorgaan. Dat kan nu gelukkig weer wel en daarmee maken we weer veel leerlingen, en leerkrachten, blij. Vanmiddag wisselden de ICC-ers ideeën, informatie en ervaringen met elkaar uit. Het nuttige is met het aangename verenigd. Want de coördinatoren gingen ook zelf aan de slag met kunstopdrachten en met het maken en bespreken van de zelfgemaakte kunstwerken, onder leiding van Jacqueline Braat Arti-tof . En natuurlijk kan dát wat er geleerd is vanmiddag, weer toegepast worden in de klassen.

Ook werden Marijke Vink, Madelon Homs en Leny Aarts in het zonnetje gezet door onze wethouder Ger de Weert bij hun afscheid als icc-er i.v.m. hun pensioen.

Uiteraard werd deze inspirerende dag afgesloten met een gezellig etentje.

Dank je wel Nieuwe Nobelaer voor jullie gastvrijheid en dank je wel Jacqueline Braat van Arti-tof voor je inspirerende workshop!

Volgende & vorige NIEUWSBERICHT

Scroll naar top
Skip to content