ik ….uh ik

over: ik ….uh ik

Wat als je hoofd overloopt van zelfkritiek, ambitie en perfectionisme? Je wilt te snel, te veel en vooral ook nog alles goed doen. Falen is geen optie. Langzaam verlies je grip op wat logisch is en begint je wereld ondersteboven te keren. De bejubelde en bekroonde muziektheatervoorstelling IK… eh ik van regisseur Elien van den Hoek en componist Martin Franke is terug!

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij. Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt…

IK… eh ik is een uitgekiende uitwerking van een op het eerste gezicht best ingewikkeld thema voor 6+. Speels en fantasievol tot een surrealistisch geheel gebracht in een perfecte, bijna woordeloze voorstelling.” – juryrapport Zilveren Krekel in de categorie Meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie 2020 – 2021.

 • Inhoud:

  Er is een begeleidende lesbrief bij deze voorstelling. De les sluit aan bij kerndoel 54 t/m 56 en stimuleert de competenties: onderzoekend, creërend en reflecterend vermogen.

 • Vakdocent:

  bezoek voorstelling en een actieve les door een vakdocent van de Nobelaer.

Evaluatieformulier

Heeft u als leraar ik ….uh ik bijgewoond? Zou u dan het evaluatieformulier willen invullen?

Cultuur robot met link naar het aanbod in cultuur- en natuur
 • NUMMER

  003

 • Onderwijstype

  Primair onderwijs

 • Doelgroep

  Primair Onderwijs | Groep 5 | Groep 6

 • Periode

  voorstellingen vinden plaats in de periode 9 januari t/m 11 januari. Exacte planning volgt

 • Duur

  De voorstelling duurt 60 minuten

 • Prijs

  -

 • Aanbieder
 • Contact

  Inschrijven
  Tel: 076-5045200

 • Programma

  Wij kijken, wij doen

 • Discipline

  Beeldend, Theater

 • Extra informatie

  -

Volgende & vorige binnen Wij kijken, wij doen

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen