IK ZIE, ik zie, wat jij niet ziet!

Kunst Tapas, Beeldend Tapas

IK ZIE, ik zie, wat jij niet ziet!

Aangeboden door: Beeldlokaal

Kijken en fotograferen met kleuters. Lesprogramma over vormen en patronen. Wat is een vorm? wat is een patroon? Waar zitten de vormen en patronen verstopt in de omgeving van school? In ‘ik zie ik zie, wat jij niet ziet’ worden de leerlingen uitgedaagd om anders te kijken naar hun omgeving. De leerlingen gaan in groepjes van 3 de verborgen vormen en patronen zoeken en vastleggen met de fotocamera. In les 3 gaan de leerlingen samen het spel ‘ik zie, ik zie wat jij niet ‘ziet spelen en reflecteren ze op de eerdere lessen. Waar hebben jullie de verborgen vormen en patronen gefotografeerd?

Evaluatieformulier:

Heeft u als leraar IK ZIE, ik zie, wat jij niet ziet! bijgewoond? Zou u dan het evaluatieformulier willen invullen?

Kunst robot met link naar het kunstaanbod
 • Inhoud

  onbekend, niet ingevuld of nvt

 • Vakdocent

  De groepsleerkracht verzorgt zelf de les. Er is mogelijkheid om een kunstvakdocent in te huren.

 • Beschikbaar voor

  Etten-Leur

 • Locatie

  onbekend, niet ingevuld of nvt

 • Onderwijstype

  Primair onderwijs

 • Doelgroep

  Groep 1 | Groep 2

 • Periode

  Het hele schooljaar

 • Duur

  Duur: 3 lessen, les 1: 45 min. les 2: 60 min. les 3: 40 min

 • Prijs

  Gratis ( docent op aanvraag € 65 per les)

 • Aanbieder

 • Programma

  Kunst Tapas, Beeldend Tapas

 • Discipline

  Beeldend

 • Extra informatie

  onbekend, niet ingevuld of nvt

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen