Kick off Sjors Sportief Creatief

Kick off Sjors Sportief Creatief

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Etten-Leur! Deze week ontvingen ze van Sjors Sportief en Sjors Creatief de nieuwe ‘Sjorsboekjes’. Hiermee kunnen ze tot aan de zomervakantie weer ruim zestig sport- en cultuuractiviteiten ontdekken.

Wethouder Ger de Weert reikte woensdagochtend 9 november het eerste boekje uit aan jeugdburgemeester Alain Koroma tijdens een sportieve kick-off bij brede school De Vleer. Van badminton en turnen tot en met schilderen en dansen: dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Etten-Leur ook dit jaar weer vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past.

Wethouder van cultuur Rene Verwijmeren: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen nu al drie jaar mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeenten te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen lid hoeven te worden.”

Jeugdburgemeester Alain Koroma: “Kom van de bank en ontdek nieuwe sporten en hobby’s met Sjors sportief & creatief!”

Zoek iets uit wat bij je past en meld je aan. Doen!

*Kinderen die niet in Etten-Leur op school zitten maar wel in Etten-Leur wonen, kunnen een boekje ophalen bij het gemeentehuis of opvragen via naschoolse.activiteiten@etten-leur.nl.

https://cultuurensportstimulering.nl/etten-leur-2022-2023/#page=1

Volgende & vorige NIEUWSBERICHT

Scroll naar top
Skip to content