KOEPEL Kunst en Cultuur Pocket 2021-2022

Aanbod in de kijker, Fotogallerij

KOEPEL Kunst en Cultuur Pocket 2021-2022

Maandag 21 juli jl. ontving Marijke Vink uit handen van wethouder Kees van Aert het eerste exemplaar van het ‘Kunst & Cultuur Aanbodboekje’ van KOEPEL in de nieuwe stijl.

Alle mooie producten zijn onder voorbehoud opgenomen in het boekje, In de tussentijd zijn helaas de volgende producten komen te vervallen. Deze worden doorgeschoven naar het nieuwe schoolseizoen 2022-2023.
Blz 53: Educatie Voorstelling ‘ Musical De Vliegende Hollander’ van Theatergroep Max Mini
Blz 65:  Pop&Classic4kids

uitreiking KOEPEL Pocket 2021-2022 aan Marijke Vink
fotocredits: Alexander Vingerhoeds

Maandag 21 juli jl. ontving Marijke Vink uit handen van wethouder Kees van Aert het eerste exemplaar van het ‘Kunst & Cultuur Aanbodboekje’ van KOEPEL in de nieuwe stijl. Het nieuwe aanbodboekje is klein en compact en makkelijk mee te nemen. Marijke Vink is leerkracht en interne cultuur coördinator (ICC-er) van basisschool De Toverlaars. Marijke heeft vanaf de start van KOEPEL (de gemeentelijke marktplaats voor kunst en cultuureducatie) in 2008 zich met hart en ziel ingezet voor het cultuuronderwijs op haar school. Met veel passie en toewijding heeft zij samen met haar team de leerlingen van de Toverlaars vele mooie kunstmomenten bezorgd. Ze was ook één van de eerste leerkrachten uit Etten-Leur die een landelijk gecertificeerde ICC-training heeft gevolgd en met succes heeft afgerond. Dans was haar grootste passie!

Marijke gaat dit schooljaar met pensioen en wij wensen haar een heel mooie nieuwe fase toe! Dank je wel Marijke, we zullen je enthousiasme voor het cultuuronderwijs en positieve instelling missen!

Scroll naar top
Skip to content