over koepel

Kunst robot met link naar het kunstaanbod

MARKTPLAATS VOOR CULTUUR EN NATUUR EDUCATIE

Gemeente Etten-Leur

De K staat voor Kunst de O voor Onderwijs de E voor Erfgoed en de P voor Plein. Plein staat symbool voor uitwisselen, ontmoetingen en verbindingen leggen.

KOEPEL bemiddelt, geeft advies en (financiële) ondersteuning aan het onderwijsveld enerzijds en aan het (culturele) professionele en amateurveld anderzijds. Het onderwijs is vragende partij en de culturele instellingen zijn de aanbiedende partij. KOEPEL initieert (grote) Kunst en Natuurprojecten, is zowel cultureel als NME (natuur en Milieueducatie) aanjager. KOEPEL stimuleert scholen om een kwalitatief goed en uitvoerbaar cultuurbeleid uit te stippelen.  KOEPEL wil leerlingen uit het primair onderwijs de liefde voor de natuur bijbrengen en de zorg om ons milieu te stimuleren.

KOEPEL is dé begeleider voor scholen die een CMK ( cultuureducatie met kwaliteit en een doorgaande leerling) traject willen opstarten. Een traject waarbij een school aangeeft de kwaliteit van hun cultuuronderwijs duurzaam te willen verbeteren en verankeren in het curriculum.
Tenslotte wil KOEPEL een actieve meedenker zijn voor verenigingen, gezelschappen en individuele kunstenaars die graag samen willen werken met het onderwijs.

KOEPEL wordt aangestuurd door de cultuurcoördinator van de gemeente Etten-Leur, Hanne Poos en ondersteund door Ilse van Meggelen

DE GEZICHTEN ACHTER KOEPEL

foto Hanne Poos, Adviseur Cultuur Onderwijs en Natuur van de Gemeente Etten-Leur

Hanne Poos
Adviseur Cultuur Onderwijs en Natuur | KOEPEL | Gemeente Etten-Leur | CMK-intermediair van de Gemeenten Zundert en Rucphen

Tel: 076-5024231 of 06-22496843
Email: hanne.poos@etten-leur.nl

foto van Ilse van Mechelen, medewerkster Cultuur Toerisme en Recreatie bij Gemeente Etten-Leur

Ilse van Meggelen
Medewerkster Cultuur Toerisme en Recreatie | KOEPEL | Gemeente Etten-Leur |

Tel: 076-5024276 of 06-25199469
Email: ilse.vanmeggelen@etten-leur.nl

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud