Update gevolg coronamaatregelen KOEPEL

Update gevolg coronamaatregelen KOEPEL

Update 2 februari 2021: De scholen mogen vanaf 8 februari weer open. Maar vanwege de verlengde lockdown zijn alle activiteiten die via KOEPEL worden aangeboden geannuleerd tot 2 maart 2021. De planner ( Tulla)van Nieuwe Nobelaer zal met elke school afzonderlijk contact opnemen met de vraag welke activiteiten alsnog zullen plaatsvinden. De nieuwe roosters kunnen jullie terugvinden op de website.

Geen voorstellingen receptief aanbod
De Nieuwe Nobelaer is nog gesloten voor publiek en daarbij zijn ze afhankelijk van de overheid wanneer en in welke vorm ze open mogen. Er is veel onzekerheid en onduidelijkheid over de komende maanden. Daarom is in goed overleg met KOEPEL besloten om alle schoolvoorstellingen inclusief gastlessen voor dit schoolseizoen te annuleren en deze door te schuiven naar het nieuwe schooljaar. ( september/oktober/november)

Bezoek Imker

De imker, Henk Boot heeft om de veiligheidsrisico’s besloten om alle bezoeken aan de imker dit schoolseizoen te annuleren. Hij biedt de scholen de gelegenheid om het project in september in te plannen. Aanmelden loopt t.z.t. via Tulla.

Pop&Classic4kids
Helaas is dit concert op 12 maart a.s. geannuleerd. Het concert wordt doorgeschoven naar Maart 2022

Overige activiteiten
Of er nog activiteiten kunnen plaatsvinden is afhankelijk van de situatie en alle coronamaatregelen. Als de maatregelen het toelaten zullen de activiteiten in goed overleg met het onderwijs en aanbieder worden opgestart.

Volgende & vorige NIEUWSBERICHT

Scroll naar top Skip to content